fredag, november 28, 2008

pepperkaker!!


igår var det svorsk pepperkakebakekveld hjemme hos oss :D sånt elsker vi! mine allierte nordmenn her i sverige, ingunn og ingrid, jobba hardt med bakeriet..


..mens gutta boys satt med beina på bordet og gjorde ingenting, eller rettere sagt prata innebandy og hockey mens de spiste opp alle klementinene. hva kommer denne kjønnsfordelingen av? kan'ke skjønne det..

3 kommentarer:

 1. Hei på dere, herr og fru! Så koslig dere har det!! Kjempe jette bra!!

  SvarSlett
 2. hei uno-kvinnen i ledelsen : )))
  ( jeg stiller som duskedame )

  alt tyder på at du er den fødte tvilling mor...her brenner stearinlysene,med fred i stua,som om ingen endring var skjedd.

  bra å se at du nyyter livet med de to små, å husbonden !!
  fantastiske "diskusjoner" du har dokumentert mellom gutta..festlige innslag å kommentarer,innom stadig å kikker på livets gg i umeå.

  varme hilsner fra mor bjørg..hu smugleser også..

  klemmer fra Anne-tabtim ; )

  SvarSlett
 3. kjære elbetsen, vi har det så koselig at, helt rett :)

  og godeste annemor, så gøy at du syns her inne :) det er ikke jeg som er den fødte tvillingmor, det er tvillingene som er de fødte tvillinger, haha, på både den ene og den andre måten for å si det sånn! de gjør akkurat som mamma sier og griner ikke mer enn akkurat nødvendig, så det er mamma veldig takknemlig for. da kan jo livet rulle på akkurat som før (bare i en enda bedre variant)! forresten kommer vi ikke hjem til jul for andersen får ikke ekstra fri.. så der røyk den sjansen til å treffe deg igjen.. men si ifra når du er i norge igjen, kanskje er vi der samtidig neste gang :) klems klems (ps: bloggen din er herlig den også, jeg titter stadig innom)

  hei mor bjørg, lenge siden sist, ta med deg mor berit og kom en tur til umeå snart!!

  SvarSlett