tirsdag, desember 02, 2008

advent på tomtebo

endelig er det advent! og når umeå er full av snø er lykken komplett :)

vi har gått til innkjøp av en ekte ordentlig adventsstake, og det er toppenkoselig! så har jeg stappa i litt furubar og lilla kuler, og vips!

"nå tenner vi det første lys, alene må det stå.
vi venter på det lille barn som i en krybbe lå."


så har jeg lagd en julekrans i et forsøk på å gjøre utgangsdøra vår innbydende og førjulshjemmekoselig (tro om det banker på noen spennende mennesker?).. den er ikke akkurat av de mest kreative, men så var den gjort på ti minutter også da. sånn er det når man er en utålmodig sjel..

nå er tre av slaga i boks, tro om det blir syv slag iår? merkelig nok ser det ut til å minske dramatisk i boksen til venstre, og boksen bak har også fått et alvorlig hakk i innholdet. hmm.. det var det rareste..

og sånn ser det ut når fruen skriver innlegg til bloggen sin.. :)

5 kommentarer:

 1. haha! godt gjort å blogge med to små i fanget på ein gang. fin stake du og ;) men lov meg å ikkje gløyme å blåse ut før det når den fine pynten! dei talla eg har på min, kjøpte eg på ein interiørbutikk for 29 kr, det er eit lite hull på toppen, så eg har berre festa med knappenål. kunne egentleg tenke meg at du lika dei. og eg er meget fornøgd sjølv og ;) dei er laga av noko slags blikk/blekk...? metall altså. kan jo lage seg noko sjølv og, men er jo tryggast med noko som ikkje er brannfarleg.

  SvarSlett
 2. da! de begynner tidlig på data.. som Amalie gjøre også :D fint julesaker Heidi.

  Klem Julie xx

  SvarSlett
 3. hei heidi ; )

  ska sei du har hele roen som husmor,du imponerer stort i hva du rekker med to små på ARMEN..

  tror du er familie forbilde mitt..

  nyt livet,og pass på brannfaren ja,redd for deg vet du..

  det er mye krutt i mor bjørg ; ))

  nattaklem fra våle og meg anne tabtim ; ))

  SvarSlett
 4. hötten, er det sånne som man egentlig skal henge på husveggen? eller er det av en mindre massiv variant kanskje? fancy iallefall!!

  julie: vi må jo lære dem opp tidlig, sånn at ikke de skal henge etter i skolen ;)

  annemor, nå skal jeg spørre om en sak som jeg har lurt på lenge: hva betyr tabtim? eller egentlig: hvorfor har du fått det navnet? sånt er spennende :) (jada, jeg vet jeg er nysgjerrig, men det er vel litt lov iblant?:))

  jada, vi skal være forsiktig med lysa, vi lover! og jada, vi skal kjøre forsiktig, og neida, vi skal ikke ta imot sjokolade av fremmede menn, helt sikkert! ;)

  SvarSlett
 5. neida, ikkje til å henge på husveggen. dei er veldig lette å tynne ;)

  SvarSlett