mandag, november 24, 2008

umeå snør ned!!

igår var det snøstorm ute:


så da kosa vi oss inne istedet :)


uno er en stadig hit, jeg leder for øyeblikket med 18-16. vi jobber oss opp mot hundre matcher, og jeg satser på å ligge på topp hele sesongen. heiagjengen syns såvidt under mormors hjemmestrikka ullteppe på sofaen. det var ikke spesielt høylytt på tribunene for å si det sånn, men det var spillerne bare glade for..

2 kommentarer:

  1. Hei Kjære dere! Oppdaga plutselig at dere har blogg :o) Så gøy for meg!!!! her kommer jeg nok til å titte innom stadig vekk! så nydelige lucas og filip er! Gøy å se noen bilder! Her går det bra, lengter etter å få litt mindre mage! mEN Jeg skal ikke klage, er i fin form!!! jeg og Kaja skal forresten til Gunvor imorra å bake smultringer! (så har jeg iallefall et kakeslag til jul;)
    Ha det godt!!

    SvarSlett
  2. men irene, så gøy for meg at du dukka opp her :) kan ikke du også få deg en blogg da? det hadde vært topp for oss! jeg tenker jo på deg som går der med magen!! gleder meg til den blir borte, det er så spennanes, ikke lenge igjen nå :) tusen takk forresten for gave i posten, vi ble superglade!!

    baking ja, jeg har bakt et par slag allerede for å være tidlig ute, men utrolig nok så minker det stadig vekk litt i kakeboksene, skjønner ikke det.. det smarteste er kanskje å ikke være tidlig ute? ellers blir man jo nødt til å ta hele bakeriet en gang til før jul..

    SvarSlett