onsdag, november 19, 2008

dåp på lutherska kapellet i umeå

det begynner å bli en stund siden nå, men jeg legger ut litt bilder fra lucas' og filips dåp 2 november, nitten dager gamle. så godt å få legge guttene våre tilbake i Guds hender!
mormor hadde kommet helt hit til umeå, alene med fly for første gang i sitt liv, så da passet det bra at hun kunne være med på dåpen! og så var det jo koselig at iallefall èn fra min familie kunne komme!mormor og farmor med hver sin lille skattbåde luene og kjolene var eeeh.. endel for store, selv om vi hadde kjøpt minste størrelsen. så vi snurpet godt igjen bak og dro opp armene osv..


jeg hadde hekla en slags bord og sydd på nederst og rundt armene på kjolene, og på kanten av luene for å få det litt mer personlig, også broderte jeg på navn og dåpsdato!filips kommentar til all den forferdelige fotograferinga, og de herre grusomme klærna.. jaja filip, det er godt man bare behøver å døpes en gang i sitt liv! (men til filips fordel må jeg ta med at både han og lucas var veeldig stille og rolig under hele den lange gudstjenesten, tross alt! godt jobba gutter!)

9 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅÅÅ!!! Så fantastisk kjekt å se kjære Heidi-mor! Du er vel god! Så fine kjoler og søte gutter, og spreke foreldre! Så flink du er som ordna kjolene så fine. Utrolig kjekt å se at de allerede forteller hverandre vitser... Så sier jeg bare det at du får lese så mye du orker nå for når begge er et år sover de ikke like mye lenger.....=)

  SvarSlett
 2. ingermor, du er jo alltid så sprudlende og god :) blir glad av sånt!! syns du skal skaffe deg en blogg du også (eventuelt gjenopplive smaaknask.com) så jeg kan få se dine små vidundre!!

  haha, jo du, jeg nyter nå mens de er så små og gjør som jeg sier ;) seinere blir det nok andre boller! en kollega på jobben som er tvilling sa at faren hennes brukte å gå med dem i hver sin sele når de var små, for ellers var det umulig å holde styr på dem når de alltid skulle springe i hver sin retning.. jeg ser det for meg!!

  SvarSlett
 3. Hei (igjen)!
  Jeg skrev til deg på siden min tidligere i kveld, men det er ikke sikkert du har sett det enda. -Hvertfall, koselig å høre fra deg, og se på bloggen din også! Dere har fått noen skjønne gutter :) Ser ut som dere har det bra alle 4? Det er toppers!
  Det gjelder kanskje å nyte tiden nå mens de små er "stasjonære" ja, antagelig ;) Godt du har fått to rolige eksemplar, som er snille med mamman og pappan sin! Våre er ganske så rolige de også, heldigvis. Synes det er herlig med to på en gang jeg :) Er Lucas og Filip enegga? De så jo veldig like ut da! Hvor tidlig ble de født, og hvor store var de? Jeg kjenner egentlig ikke andre med tvillinger på samme alder, så det var kjekt å komme i kontakt med deg :)
  Utrolig snillt å tilby oss å låne kjolene! De ser kjempefine ut synes jeg, så dersom du tør å låne de bort så takker og bukker jeg dypt og høflig! Jeg begynte å bli litt redd for at jeg ikke fant to like før dåpen egentlig, har leita litt på nettet etter både brukt og nytt, men ikke funnet noe til en overkommelig pris.. Så det var bare skikkelig midt i blinken :)
  Nå er det en liten som vil ha mammakos her, men vi får skrives igjen! -Ha en fin kveld i nabolandet :)

  SvarSlett
 4. hei igjen ranveig :)

  vi har det toppers hele gjengen her :D det er fantastisk å være tvillingmamma, mye bedre enn jeg kunne drømme om! man føler seg jo rett og slett litt priviligert når man får to på en gang, ikke sant? ;)

  filip og lucas ble født uke 38+1, veide 2565 og 2645 gram og var 47 cm lange begge to. legene kunne ikke si sikkert ved fødselen om de var en- eller toegga, men de er definitivt toegga, for de blir bare mer og mer ulike. da jeg var gravid håpa jeg nesten at de skulle være enegga, men nå tenker jeg på en måte at det kan bli enklere for dem senere i livet at de ikke er det, når det gjelder å skape seg en egen identitet..

  har skrivi litt om kjolene på sida di. sender dem gjerne om du bestemmer deg for det. (bare for å ha sagt det: om du heller vil kjøpe samme som vi har kjøpte vi dem på minimundus.se, under baby/barnkläder, til 500 svenske kroner hver, dvs litt mindre i norske, kanskje 900 norske eller noe sånt tilsammen.)

  SvarSlett
 5. hei på deg igjen!
  Ja, vet du hva, jeg tror vi bare sier at vi gjerne vil låne de kjolene dine, hvis det er helt i orden for dere så!?

  Ang den broderinga, så er jeg ingen flink broderinne (skal tro om det ordet finnes i ordboka?), men det er hvertfall bare kjekt synes jeg om du vil ha navnene til mine gutter stående på. Hvis det var sånn du hadde tenkt det, -det er jo tross alt dine dåpsklær! Men kanskje du har msn eller noe..? Så kan vi avtale litt mer der?

  SvarSlett
 6. jeg har msn men jeg er aldri ute der.. så enten kan du sende meg sms (+46738345440) eller mail (heidi_burman@hotmail.com)

  snakkes :)

  SvarSlett
 7. Nå har jeg sendt deg en mail, Heidi :)

  SvarSlett
 8. tenk at det går ann å brodere akkurat slik som du skriv! du får til det meste du, heidi.

  SvarSlett
 9. takk for at vi sett bilder, det var kjempekoselig aa se paa :)

  klem fra Julie, Tollef og Amalie

  SvarSlett