mandag, desember 15, 2008

juuuulekort


igår var det altså tredje søndag i advent allerede, og jeg må bare konstatere at jeg fortsatt ikke har kjøpt en eneste julegave, og at alle pepperkakene er spist opp allerede (ok anders, jeg skal ikke lyve. det er to stykker igjen!)..


men julekvelden, den har vært allerede! iallefall den à la norge :) ingenting slår lukta av pinnekjøtt (hallo svensker, köttbullar og sill kan man spise hele resten av året) selv om anders holder på å spy når jeg kommer i skade for å løfte på kjelelokket.... og når vi snakker om å spy.. altså, det er veeldig koselig å lage 70 julekort, og det er helt ok å klistre inn 70 bilder i de 70 julekorta, og det er ganske ålreit å skrive 10 og 20 og til og med 30 julekort, men nå.. ja.. hva skal man si? dere får eventuelt sende mottatt eksemplar tilbake med forespørsel om oversettelse til vanlig norsk eller svensk.. :-/

3 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅ! det va fine kort! men 70 stk er mange ja! hoho, der har du litt å slite med ;) men du får ta det som førjulskos og drikke gløgg inntil ;)

    SvarSlett
  2. oof, jeg var saa seint med julekortet, Tollef måtte dra til butikken for å kjøpe noe idag! Håper de kommer til folk før jul, men jeg tro ikke Sverige. Dessverre Heidi! Du må bare vente til påske...

    SvarSlett
  3. hallo. takk for kjempefint julekort, er bare kjempeskjønne de to gullklumpene deres .Beklager at det ikke kom noen kort herfra, men vi hadde bommet på antallet vet du.

    SvarSlett