tirsdag, februar 17, 2009

norge mitt norge

tre ukers norgesturnè er over og hipp hurra for den! her følger noen glimt..

turnèens absolutte høydepunkt var dåpen til niklas!

storesøster rebecka, dåpsbarnet niklas... og bussjåføren tobias!


et annet lite høydepunkt var snarvisitten hos knut og solveig, naboene hjemme på langåker. det kjentes nesten som å gå i barndommen igjen :) (om dere leser det her: unnskyld at jeg aldri rakk å komme forbi og olje den benkeskiva! der gikk jeg i fella igjen.. men jeg har fått thomas til å love at han skal fikse det for meg!)


takk marymary for venninnetid (aaaltfor lenge siden sist! håper inderligen at det ikke blir altfor lenge til jeg kan gjeste ditt kjøkkenbord!)

og takk elbetsen for åpen dør! og for at jeg var nummer tre som fikk se bilde på nummer tre! spennanes!! (ps: fantastisk fin pute, marte! alt du kan!!)

hildegunn fyller rollen som tante like bra som alle ordentlige tanter! vi hadde det så bra hos deg!! :) kan ikke du komme hit så kan vi gi litt igjen for alt du gjør for oss? her står døra på vidt gap! (så du får gjerne komme snart for det begynner å bli litt kaldt.. 25 minus imorse..)

også må vi bare legge ut bilder på haugen av onkler og tanter:

kjære family kodal; onkel ole og tante mary, samt rebexen i badekåpe, med munnen full av drops!

filip hilser på tante cathrine og...

..onkel bent, som har lagt hår og skjegg i pene krøller for anledningen ;)


onkel roger syns ikke unger er så spennende, men filip syns at onkel roger er spennende iallefall!


tante bartebarta har en liten kusin i magen som vi skal få treffe til sommeren!


tante rössaböss og onkel vegard ble kåret til de flittigste fotografene


thomassen og lucas tar seg en liten prat


onkel henning og filip i skjønn forening


onkel jonas og lucas har kosepausegode moder mor ble med oss hjem og var her en uke. topp!! vi fikk med oss en gudstjeneste, kinamat på great eastern, gammliamuseet, en bytur, en gå-seg-vill-tur, seks laange frokoster og masse innekos! neste gang tar du med deg berit! :)

og nå er jeg, etter fire uker fulle av assistenter, helt alene med ungene igjen. hjelpemeg.. har nesten glemt åssen det var. heldigvis er det like bra som jeg syns å huske :) vi har verdens beste unger! se bare her:

(takk igjen rannveig for bodyene, nå passer de perfekt!) :)

7 kommentarer:

 1. Hehe, så bra :) Men si meg, guttene ser veldig like ut for meg altså! Men de er ikke det på årntli, eller..?

  SvarSlett
 2. de er ganske like på årntli også men bare søskenlike tror jeg. ikke no problem å se forskjell hvis man blir litt kjent med de. kan vel ikke være eneggs når de fx har forskjellig panne og sånne ting? noen skal til og med ha det til at lucas har min nese! stakkars gutt! heldigvis har han ikke det! men litt bredere enn filip sin er den nok..

  SvarSlett
 3. hmm, vet ikke helt jeg altså. Våre har også ulik hodefasong, helt forskjellig panne og ulikt smil, og "alle" (nesten..;) som kjenner de ser forskjell. Jeg synes de er veldig, veldig forskjellige :) Men så er de visst antagelig enegga likevel. Vi har ikke tatt DNAtest, men sykehusfolka trodde under svangerskapet at guttene våre var fra ett egg, og så ble morkaka sendt til undersøkelse etter fødselen, og da så det også ut som småttisene var enegga. Virker egentlig som at noen tvillingpar kan være ganske ulike selv om de har samme arvemateriale. Eller, relativt ulike da :) Guttene våre er forresten mye mer lik når jeg ser de på bilder, enn ellers. -Nei, ikke vet jeg! Vi ble visst ikke særlig mye klokere av det her.. :)

  Ser ut som dere hadde en fin norgestur i allefall! God natt! :)

  SvarSlett
 4. D føles såm dåkker har vorre borte i år å dag!! Nu må vi snart træffes!!:)

  SvarSlett
 5. så gøy med bloggoppdatering igjen, det var lenge sidan. gutane har blitt så store og blide!!

  SvarSlett
 6. Nu förstår jag vad du menar att du haft assistenter runt dig i en månad...:)

  SvarSlett
 7. takk for besøk. alltid trivelig når dere stikker innom, men det var oftere før i ungdommen. jaja gode gamle dager.... ha det fint i moderlandet og kos dere. helmer

  SvarSlett