mandag, februar 23, 2009

gull!

dagens utropstegn: vi har verdens beste nabo!

som følge av justeringer på jobben jobber anders kveld denne uka. og hver fjerde uke framover. eller.. det ble litt feil. to av dagene jobber han hele dagen og kvelden. (= fruen blir alenemamma hver fjerde uke. nesten iallefall. litt iallefall. det kjentes sånn idag iallefall..)

nok om det.. for at fruen ikke skulle rammes av klaustrofobi ble det bestemt at fruen skulle få ha bilen til disposisjon mens mannen var på jobb, hvilket innebar at fruen skulle skysse mannen til og fra jobb. bilen sto fint parkert hele kvelden mens fruen tok hand om to grinete barn som ikke helt visste hva de ville og ikke ville. da barna endelig sovnet var det fortsatt to timer til mannen skulle slutte på jobb. problem: hva gjør man med to barn som sover veldig godt og antagelig har mindre lyst på en 15 minutters sjokkpause fra sengevarmen i kald bil?

vi har en elskelig gammel mann boende vegg i vegg med oss. han er den sortens gammel mann som rusler rundt og gjør alt det som ingen andre tenker på å gjøre, evt ikke får gjort fordi han allerede har gjort det. en sånn som kan brukes til det meste. problem: mannen nærmer seg nok de åtti. hmm.. jeg tok sjansen og ringte på. mannen sto i morgenkåpe og var tydeligvis på vei i seng. "ja jo men självklart, näda, jag kan sova sen, att jag ska få vara barnvakt, det var länge sen". og så tusla mannen over til oss i morgenkåpe og bare ben.

TAKK henry! naboer som deg er gull verdt!

4 kommentarer:

 1. haha! artig, nærmare 80 år og greier. Så bra!

  SvarSlett
 2. nej vad söt granne! (antar att det var han som vi träffade utanför er lägenhet förra veckan). Han va säkert stolt att han hade fått förtroendet att va barnvakt till era små guldklimpar!:)

  SvarSlett
 3. Ååååå... vilken gullig gubbe... KAn inte han flytta nära oss också???
  Tack för igår! JAg uppskattade besöket VÄLDIGT MYCKET!
  Kram

  SvarSlett
 4. jepp ylva, du har rett! :) han er herlig, ikke akkurat hvem som helst man kan spørre om sånne saker så spontant.. tipp topp for oss at han bor akkurat her :)

  gode annika, ditt kjøkkenbord er som skapt for en kaffekopp og en god prat. takk! :)

  SvarSlett