søndag, mars 15, 2009

rapport

må bare rapportere at status for idag kan summeres med ett ord: promenad! vi har gått til kirken, gått fra kirken til annika&gabbe, og gått fra annika&gabbe og hjem. og for de som ikke er så oppdaterte på avstander her i umeå så kan vi tillegge at det tilsammen blir si så der sytten-atten kilometer, altså nærmere to mil. og for de som ikke er så oppdaterte på været her i umeå så kan vi tillegge at det er SØRPETE! og så kan vi tillegge at det å pushe tvillingvogn i sørpe er ganske tungt. med andre ord har vi hatt en helt fantastisk dag om man tenker i termene investering i egen helse :D

når vi nå er inne på tillegg så vil vi også tillegge at det var topp å gjeste skillings hus for en søndags ettermiddag, og selv om det eneste vi egentlig gjorde der var å lage mat, vente på mat og spise mat, så var nok det noe av det bedre vi kunne funnet på, for resultatet ble digg!

2 kommentarer:

 1. imponert!!! dere er flinke og sporty som vanlig.. var så koselig når dere var på besøk her hos os, men jeg forventer ikke at dere kommer rekende med tvillingvogn i slapseføre her en søndag ettermiddag spaserende fra Umeå.... selv om det hadde vært virkelig trivelig!!!:) her har vi rivd ut det meste av gulver i oppholdsrommene i første etasje og isolert og lagt nye. bli ikke så kaldt for de små!
  helmer med frue og 3 rakkerunger! (foreløbig...)

  SvarSlett
 2. Tack själva för en härlig eftermiddag som exakt som du skrev besto av att laga, vänta & äta mat:)). Men gott var det!

  Ni e flinka ni som avverkade en så diger sträcka med barnvagn & allt!
  Anders: E du mör i kroppen? :))

  SvarSlett