mandag, oktober 27, 2008

art of stockholm

her kommer noen knips fra et regnvått auguststockholm som ikke ville vise seg fra sin beste side.. men stockholm er vakkert likevel!
5 kommentarer:

 1. Heisann Heidi! Nå ble jeg så GLA som oppdaga at dere har blogg. Jeg har leita noen ganger før uten å finne. SÅ FANTASTISK NYYYYYYDELIGE små gutter, med fantastisk nydelige navn og råspreke og fantastiske foreldre! Vi lengter så masse. KOOOOS dere så mye dere kan med skattene deres! Jeg gleder meg til neste livstegn fra Umeå.

  SvarSlett
 2. gode sola, så moro at du har vært her inne :) takk for skrytprat, det har du alltid vært god på ;) generelt har du jo alltid vært god :) har dere også en blogg? det skulle vært gøy!! så kunne vi fulgt litt med på deres små skatter også!! (åssen fant du denne bloggen forresten? vet ikke hvordan jeg skal lete etter blogger når jeg ikke har eksakt adresse..)

  SvarSlett
 3. Nei vi har ikke blogg, dessverre! Men jeg kan jo prøve å sende deg en mail viss du har en mailadresse. Jeg søkte på Heidi Burman og vips dukka sida opp=)

  SvarSlett
 4. få deg en blogg da vel ;) uansett blir jeg suuuperglad for mail! mailadressa mi er enkelt nok heidi_burman@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Dere er kunstnere, det er det dere er! Så vakre bilder i selv dystert regnvær!

  SvarSlett