mandag, juli 14, 2008

sommer i umeå

nå er det natt i burmans stuer, burmannen sover søtt men fruen er ikke så trøtt, så da blir det en liten oppdatering i vår arme blogg istedet..

idag har vi endelig fått bestilt oss kamera.. min kjære ixus 40 ryker når man bruker blitsen, så bildet blir borte i en røyksky, usj, en dag eksploderer det vel i ansiktet på meg.. og nå når vi snart får babyer i huset er man jo nødt til å ha et kamera som gjør som man sier! valget falt på et canon ixus 970 IS, og det skal bli så gøy å kunne ta litt bilder igjen! føler liksom at tiden bare forsvinner mellom hendene når man ikke får dokumentert litt..

når man snakker om babyer så er jeg altså i uke 25 og har det foreløpig helt topp! tvillingene veier ca 650 g hver om vi skal tro målingen på ultralydet forrige uke, og de spratler rundt for fullt der inne, så jeg tror de har det veldig bra :) jeg vokser som bare det jeg også, men det er heldigvis bare størrelsemessig, kilovis har jeg bare gått opp 1,5 kg så jeg er ikke så plaget av det enda.. vi takker Gud for at alt ser bra ut, og at Han som har gitt oss disse to miraklene også har lova å være med oss alle dager. hvilken lykke!

ellers nyyter vi dagene her på vårt kjære tomtebo. marita og hans kom på besøk en uke og vi hadde deilige late dager, kanskje litt for late og litt for mye mat, men det gjør vel ikke noe.. og så har vi vært på idylliske finnsnes litt nord for lofoten i simon og ingunns fantastiske bryllup, vi fikk oss en liten bilferie i samme slengen siden vi kjørte fram og tilbake, så det var helt topp på alle måter! enda bedre for oss så kommer det nybakte ekteparet flyttende hit til umeå i august! velkommen :)

nei, nå må jeg henge opp en klesvask og se om ikke jeg kanskje skal sove litt jeg også.. utrolig hvor deilig sengen kan være på denne tiden av døgnet.... :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar