fredag, oktober 12, 2007

hva har skjedd?

ja, hva har egentlig skjedd i det siste? her behöves en liten oppdatering. vi tar det punktvis, for oversiktens skyld.

punkt en: jeg har hatt bursdag! hurra! hvordan feiret jeg? med skrutrekker, av alle ting. hva gjorde jeg? jeg skrudde möbler, av alle ting! men det var toppen! litt vaffelsteking innimellom, og litt pizzasnurrer, du verden hvor mange ting man kan gjöre på en gang. kom det noen på besök? nei, eller jo, foreldra til anders og gode moster kom en liten sving på formiddagen, men etter det var det möbler over alle breddegrader så det var ikke plass. rett og slett ikke plass! kjäre carro som kom forbi en sving ble ikke invitert inn, for å si det sånn. unnskyld carro, vi tar det igjen senere!

punkt to: jossan + jonas = litt av en overraskelse!!! men duamei så göy!!!
(jossan til venstre, jonas på bildet til höyre)

umeå har med dette satt endelig punktum for sitt rykte som singelstaden nummer en, og vi er så glade for det!! det bedrövelige er bare de av våre kjäre venner som fortsatt er single og som kjenner desperasjonen snurpe seg i halsen.. vi forstår dere, vi har värt der selv.. hva mer kan vi si om saken? ikke så veldig mye.. derfor gjör vi det ikke.. men vi önsker dere velkommen etter. det kommer, vi lover!

okej, har vi et punkt nummer tre? la meg se.. anders har jo fått jobb, det er vel et punkt verdig! hvilken lykke, og hvilken velsignelse! Gud lar velsignelser trille ut av lomma si og ned i livet vårt i tur og orden og vi tar imot og smiler med hele oss.. :)

1 kommentar:

  1. når blir det oppdateringar? dere er jau tregare enn meg jau!

    SvarSlett